Petten borduren

We geloven dat iedereen zijn eigen merk kan zijn en we willen u de tools geven om het te laten zien, luid en trots. Of u nu uw bedrijf wilt promoten of uzelf wilt promoten, wij kunnen van alles borduren, zo ook uw pet!

Aangepaste petten zijn de ideale accessoire voor bedrijfsuitjes, sportgames, community-evenementen, merkopbouw en meer! We bieden vele stijlen, waaronder getailleerde hoeden, mutsen, petten en meer. Met zoveel opties, vindt u zeker dat u een perfecte pasvorm voor uw pet vindt.

Met behulp van onze website kunt u gemakkelijk uw logo toevoegen prachtig geborduurde aangepaste hoeden te maken voor elke gelegenheid. Koop minimum 20 stuks of zo veel als u nodig hebt. Kwantumkortingen zijn beschikbaar. Kies een stijl om te beginnen met ontwerpen!

Aangepaste geborduurde petten en caps zijn een koud kunstje om te ontwerpen en bestellen bij Promos. De petten zijn er allemaal en klaar voor uw personalisatie op onze website. Het is zo eenvoudig om op maat gemaakte geborduurde petten en hoeden te ontwerpen in slechts enkele minuten voor uw sportteam, golfcompetitie of zelfs om te gebruiken als promotionele producten op een handelsbeurs.

Laat bedrukken online

Laat petten bedrukken met tekst of met logo voor uw bedrijf of team. Kies uit verschillende mogelijkheden. Heeft u een vraag of komt u er niet uit? Neem dan contact op. U kunt de petten laten borduren. Lever uw eigen ontwerp aan en wij gaan voor u aan de slag:

  • Zowel bedrukking als borduren mogelijk;
  • Meerdere modellen mogelijk;
  • Al vanaf 10 stuks te bestellen;
  • Gratis verzending.

Petten borduren

De bestelprocedure is erg eenvoudig. Eenmaal u de keuze heeft gemaakt geeft u simpelweg de aantallen door en kiest u de gewenste bedrukking van de pet. Waar verkiest u de opdruk? En welke druktechniek wilt u dat wij toepassen? Een pet borduren? Of een pet bedrukken? Een cap borduren we of voorzien we van een transferprint. Hebt u nog een vraag over petten bedrukken of hoeden borduren? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met al uw vragen.