Bedrukken van T-shirts en textiel

Wij drukken alles van basic T-shirts tot sportieve sportkleding, werkkleding, tassen met uw logo, tekst, afbeelding of tekening. We bedrukken promotionele T-shirts, sportteamoverhemden met unieke naamgeving en nummering, bedrijfskleding, bandoverhemden en vrijwel alles wat stof is en afgedrukt kan worden.

Naast basiskleuren zijn wij experts in het drukken van grote bulken van T-shirts en textiel. U kunt de druktechnieken en kleuren bekijken die wij op de website aanbieden.

Bedrukken van T-shirts online

Als het gaat om op maat gemaakte t-shirtafdrukken, is het enige ding dat dit decennium niet dramatisch is veranderd het T-shirt zelf. Anders dan dat, heeft bijna alles in de industrie zich ontwikkeld en geavanceerd – print- en productieprocessen; nieuwe inkttechnologieën; en, natuurlijk, de opkomst van automatisering en digitalisering.

Interessant is dat het niet alleen de technologie is die verandering heeft aangestuurd, maar ook de verschillende spelers in de industrie: de creatieve menigte, de ontwerpers, de drukkers en wij allemaal consumenten – omdat we aangepaste logo’s willen, met 5 kleuren en zo snel mogelijk de levering. Promos kunt u daarbij helpen.

Automatisatie

Zoals met alles om ons heen, is het afdrukken op maat van het T-shirts super geautomatiseerd – vanaf het moment dat een klant een afbeelding of foto uploadt, tot de directheid van het verkrijgen van een bewijs, tot de snelle productietijd. En het is net zo van toepassing op vele duizenden productieruns met een bedrijfslogo en kortlopende projecten die een familiereünie vieren. Inderdaad, er is een buitengewone vraag naar zeer op maat gemaakt, zelfs gepersonaliseerd product – vooral wanneer de eenheidskosten zo betaalbaar zijn geworden bij Promos.

Het bedrukken van T-shirts en textiel is eenvoudiger, zekerder en sneller dan ooit. Een ontwikkeling, waarbij we iedere maand 100 leveringen doen door heel België. We staan voor kwaliteit en we streven naar de professionele standaarden om het bedrukken van T-shirts en textiel van onze klanten volgens de garanties mogelijk te maken. 

 

Zowel kleine als zeer grote oplagen

 

Bij alle veelzijdigheid, is de belangrijkste specialisatie van onze bedrukte T-shirts en textiel. Onze organisatie zijn erop berekend om zowel kleine als zeer grote oplagen snel en voordelig te drukken. In de menu vindt u vindt u een overzicht van alle mogelijkheden.

 

De 5 garanties van Promos:

 

  • Voor al uw drukwerk, in elke oplage;
  • Hoge kwaliteit;
  • Eenvoudig bestellen;
  • Ongeëvenaard snelle levering;
  • Uiterst concurrerende prijzen.

 

Promos biedt u een haast oneindige keuze aan mogelijkheden om uw T-shirt en textiel te bedrukken, van een originele print te voorzien en dat tegen aantrekkelijke prijzen. Daarbij passen we vanuit onze jarenlange ervaring een zeefdruktechniek van hoge kwaliteit toe die ervoor zorgt dat uw bedrukkingen op sweaters, pulls en andere kledingstukken er altijd netjes en kwalitatief blijven uitzien.