Petten en Caps bedrukken

Promos is gespecialiseerd in het leveren van gepersonaliseerde petten en caps aan bedrijven en teams in België. Kies gewoon uw gewenste pet of cap en wij zullen het snel en voor een betaalbare prijs aan u leveren.

U kunt ervoor kiezen om uw petten of hoeden te laten borduren of bedrukken; welke het beste past bij uw situatie.

Upload eenvoudig uw gekozen logo, tekst of ontwerp en ontvang vandaag een prijsopgave.

Houd uw merk op de hoogte van de concurrentie

  • Ideaal voor bedrijfsevenementen en werknemersuniformen
  • Verstelbaar voor alle maten. Afdrukken beschikbaar op de achterkant

Tegenwoordig zijn petten voor sommige mensen een symbool van mode, stijl en definitie van klasse geworden. Modieuze en kleurrijke petten geven een coole jongenslook aan de mensen. Naam bedrukte petten en gedrukte caps met foto zijn de meest trendy in de markt.

Of het nu gaat om op maat gemaakte petten voor mannen of speciale petten voor dames, wij zijn gespecialiseerd in printen en met onze eigen printopstelling kunnen wij u elke dag beter van dienst zijn dan wie dan ook.

Een pet laten bedrukken

Hoeden en petten zijn een geweldige manier om uw bedrijf, team, school of club te promoten door ze te personaliseren met uw logo of ontwerp. We hebben hoeden en petten voor elke soort groep, inclusief snapbacks, caps met vijf panelen, mutsen voor truckers, promo-caps, en bucket-hats. U kunt zo veel of zo weinig bestellen als u nodig hebt, zonder minimum- of maximumhoeveelheden.

Stuur ons uw logo of ontwerp. Als u geen logo of ontwerp heeft (dit kan een vergoeding voor het artwork kosten), maar u zou het graag willen, neem dan contact met ons op en wij zullen met u samenwerken om uw ideeën tot leven te brengen.

Uw promotie een hoofdzaak? Laat hier uw petten bedrukken. Bedrukte petten zijn in te zetten voor ontzettend veel doeleinden. Een bedrukte pet is een perfect promotieartikel voor allerlei evenementen en activiteiten. Staat er een bedrijfsuitje, schoolreis, sportdag of een competitieve teamactiviteit op de planning, laat dan diverse kleuren petten bedrukken in combinatie met gekleurde T-shirts. Dit vergroot de herkenbaarheid van een team of groep.