Hemden bedrukken

Draagt u of uw medewerkers ook uniforme hemden? Bij ons kunt u eenvoudig hemden bedrukken, zowel voor dames- als herenhemden. Met een fraaie opdruk of borduren van uw bedrijfslogo is uw personeel direct herkenbaar bij gasten en klanten.

Ontwerp uw eigen overhemd

Met Promos kunt u aangepaste kleding maken met uw eigen persoonlijke logo en slogan. Omarm uw creatieve kant en pas op maat gemaakte hemden aan. U kunt ook namen, berichten en slogans opnemen met behulp van de tekstfunctie.

Promos maakt het eenvoudig om aangepaste hemden te maken, zoals voor uw bedrijf of gewoon particulier. Pas bestaande ontwerpen aan of upload uw eigen ontwerpen en voeg die laatste dimensie toe door persoonlijke tekstelementen op te nemen. Als u op zoek bent naar aangepaste bedrijfskleding, bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu zoekt naar teamuniformen of teamaccessoires, wij bieden alle tools die u nodig hebt om dit te kunnen aanpassen. U kunt eenvoudig het logo of de slogan toevoegen, evenals andere persoonlijke ontwerpen.

Overhemden bedrukken voor representatieve promotie

Bent u actief in de horeca of heeft uw bedrijf vertegenwoordigers in dienst, dan kunt u wellicht overhemden of bloezen met opdruk inzetten als bedrijfskleding. Met een kwalitatief goed overhemd met logo heeft u een duurzaam en exclusief promotieartikel in handen. Draagt uw personeel dezelfde bedrukte overhemden dan stralen zij professionaliteit en uniformiteit uit. Bovendien is het personeel direct herkenbaar bij gasten en klanten. Een reden te meer om overhemden te bedrukken met uw naam of logo.

Bedrijfsuitjes, gemeenschapsevenementen, fondsenwervers op school, sport en bijvoorbeeld familiereünies. Dit zijn maar enkele gelegenheden die oproepen voor op maat gemaakte hemden. Met zoveel keuzes, is het eenvoudig om een ​​uniek op maat gemaakte overhemd voor uw bedrijf of evenement te maken.

We gebruiken de nieuwste technologie op het gebied van afdrukken, borduren of sublimatie om ervoor te zorgen dat uw op maat gemaakte hemden er elke keer weer geweldig uitzien. Ontwerp op maat gemaakte overhemden voor de zaak en nog veel meer.

Bedrukte overhemden in vele kleuren

De overhemden in onze collectie zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo kunnen wij damesoverhemden bedrukken en herenoverhemden bedrukken. De bedrukte overhemden zijn verkrijgbaar met korte en lange mouwen en leverbaar in vele kleuren. Vindt u niet de kleur overhemd die past bij uw huisstijl? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Dat geldt ook voor de kleuren van T-shirts, jassen en poloshirts. Ons aanbod gaat verder dan de website.