Het Bedrukken van textiel

Om textiel te laten bedrukken hoeft u zich vaak geen zorgen te maken om welk textielsoort het is. Want het kan uitgevoerd worden op de meeste textielsoorten. Wij gaan voor de beste kwaliteit en optimaal resultaat voor de door u gekozen product. Wij bieden een breed scala aan diensten, zoals gepersonaliseerde textielbedrukkingen, zeefdruk als transferdruk.

Verschillende bedrukte stoffen

Wilt u op stof afdrukken voor uw textiel? We bieden veel verschillende bedrukte stoffen, zodat u een stof vindt die past bij uw doel. Want het afdrukken van textiel of het decoreren van bepaalde textielstoffen, door toepassing van pigmenten, kleurstoffen of andere materialen in de vorm van patronen, draagt bij aan de kwaliteit van het bedrukken van bijvoorbeeld bedrijfskleding of T-shirts.

Een bedrijfslogo op uw kleding draagt bij aan saamhorigheid en natuurlijk een goede uitstraling voor uw bedrijf. Maar u kunt uw textiel ook laten bedrukken voor familie-uitjes, activiteiten met vrienden of voor een vriendenweekend.

Jarenlange ervaring

Bij Promos hebben we jarenlange ervaring in het professioneel bedrukken van vele soorten textiel. Wij denken graag met u mee over uw bedrukking, kunnen u helpen met het ontwerp en adviseren in de keuze voor de juiste druktechniek.

Bekijk voor de beste kledingstof onze favoriete katoenen stoffen, rayonstoffen of zijden stoffen. Als u op zoek bent naar een mooie jeansstof, kijk dan eens naar onze duurzame, stevige katoenen stoffen. Is het een T-shirtstof die u nodig heeft? Wij bieden verschillende stoffen, waaronder katoen, polyester en meer, die perfect zijn voor uw afgedrukte textiel.

Zeefdruk/Transferdruk

We voeren de meest uiteenlopende textieldruk (zeefdruk/transferdruk) uit op onder meer: petten, truien, nylon jassen, sweaters, T-shirts en hemden, broeken en shorts. Heeft u een specifieke vraag? Neem contact op voor meer informatie.