T-shirts bedrukken

Hier bij Promos specialiseren wij ons al lange tijd in T-shirts met een persoonlijke bedrukking. Of u nu op zoek bent naar iets dat geborduurd is, bedrukt met tekst of zelfs met een foto, wij kunnen u helpen bij het ontwerpen van uw eigen unieke op maat gemaakte T-shirts. Wij produceren T-shirts met een hoge kwaliteit voor alle budgetten, van goedkope T-shirts voor evenementen en promoties tot hoogwaardige werkkleding.

Met ons assortiment kunt u online bedrukte T-shirts kopen, naargelang uw evenement of gelegenheid. T-shirts met merknaam zijn een must in een modieuze kledingkast. Meer naar uw stijlvolle levensstijl, u kunt uw foto of andere ontwerpen op het merk-T-shirt afdrukken. Bij Promos bieden wij gepersonaliseerde en op maat gemaakte merk T-shirts tegen betaalbare prijzen.

 

Goedkoop T-shirts laten bedrukken

 

U kunt bij ons verschillende pasvormen kiezen, zowel voor dames als heren. De opdruk kunt u zowel van voor als achter, op de mouw of op de borst plaatsen. Tevens zijn combinaties hierbij mogelijk, helemaal naar uw wens.

 

Bij een afname van 10 stuks krijgt u de verzendkosten gratis. Wij bieden een garantie voor kwaliteit, pasvorm en milieuvriendelijkheid. Onze T-shirts zijn in verschillende stoffen gemaakt. Ook als u meerdere exemplaren wil laten maken kunt u ervoor kiezen om de zeefdruktechniek te laten toepassen. Zeefdrukken voor T-shirts, sweaters, hoodies en ander modeaccessoires.

 

Zeefdruk behaalt mooi en duurzaam resultaat. We ontwerpen verschillende afdrukken, elke kleur apart gedrukt, echt een prachtig resultaat. Het resultaat ziet er professioneel en bijzonder representatief uit.

 

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie. De bedrukkingsmogelijkheden bij Promos zijn:

 

  • Bedrijfslogo’s;
  • Emblemen;
  • Campagne- en Reclameslogans;
  • Merknamen;
  • Ingewikkelde ontwerpen (tot wel 12 kleuren);
  • Merchandising;
  • Foto’s en afbeeldingen.