Bedrukken van pull of sweater

Kies een sweater en eventueel de gewenste kleur. Op de website kunt u vervolgens heel eenvoudig tekst en/of afbeeldingen toevoegen. Ook geeft u hier de gewenste maten en aantallen op. Bij Promos kunt u uw eigen ontwerp al vanaf meerdere stukken bestellen.

Sweater en trui bedrukken

Bij Promos kunt u eenvoudig uw sweater of pull gepersonaliseerd laten bedrukken met uw eigen logo of tekst. Het gepersonaliseerd laten bedrukken van uw pull of sweater zorgt ervoor dat u zich onderscheidt van de massa en uw eigen persoonlijkheid meedraagt. Dit kan particulier als zakelijk zijn. U kunt gemakkelijk uw pull of sweater laten ontwerpen en vervolgens eenvoudig laten bedrukken.

Het is bijvoorbeeld ook als bedrijf belangrijk om u te onderscheiden en het kan tevens als promotiemateriaal dienen. Veel mensen hebben misschien al weleens een pull of sweater met eigen ontwerp laten bedrukken. Net als een T-shirt kunt u een trui of sweater helemaal naar eigen wens ontwerpen en een bedrukking plaatsen op de voorkant, achterkant of mouwen. Op de website van Promos kunt u eenvoudig uw wensen en eisen aangeven. Door ons uitgekiende bedrijfsproces kunt u ook unieke kleding zoals een sweater of trui goedkoop bedrukken. Kies eerst het gewenste product, en ga vervolgens aan de slag met het ontwerp.

Vraag snel uw offerte aan

Bestellen bij Promos kan dus niet eenvoudiger. U kunt snel een online offerte aanvragen. Wij leveren gepersonaliseerde poloshirts, bedrukte en geborduurde kleding. Het aanbieden van goedkope kledingstukken van hoge kwaliteit, allemaal volledig gepersonaliseerd. Gedrukte sweatshirts, hoodies, poloshirts, T-shirts, en meer.

Het aanbieden van een groot aantal bedrukte kleding/werkkleding, alles beschikbaar op onze snelle levering. 

Bedrukken van pull of sweater online

Een sweater of pull personaliseren door er uw bedrukking naar keuze op te drukken kent bij Promos weinig of geen grenzen. Het zorgt ervoor dat u niet opgaat in de massa en dat een basic pull, hoodies of sweater plots een eigen toets krijgt.

Kies voor het laten bedrukken van uw truien voor een tekst, logo of afbeelding naar keuze op de voorkant, achterkant of op de mouwen van uw pull en u heeft meteen een kledingstuk dat u niet in de winkel vindt.

Dat kan vanaf 10 stuks voor particulieren, maar ook in grote aantallen en met snelle leveringstermijn voor uw bedrijf, vereniging of sportclub.

Promos biedt u een haast oneindige keuze aan mogelijkheden om uw pulls of sweaters van een originele print te voorzien en dat tegen aantrekkelijke prijzen. Daarbij passen we vanuit onze jarenlange ervaring een zeefdruktechniek van hoge kwaliteit toe die ervoor zorgt dat uw bedrukkingen op sweaters, pulls en andere kledingstukken er altijd netjes en kwalitatief blijven uitzien.